søndag den 20. november 2011

Julestemning

Vi har den varmeste november måned i mands minde, varmen er slukket, alle døre og vinduer er åbne og der er alligevel 21 grader i huset.

Og i næste weekend skal der pyntes op.

Det kan jeg slet ikke forholde mig til. Det er alt for varmt og solrigt til at jeg kan komme i rigtig julestemning. Det er nok meget godt at jeg ikke bor i Australien, Argentina eller Sydafrika.

Jeg har fået familiært forbud mod at høre julemusik før næste weekend.. (æv) men jeg læser mine tilsendte danske juleblade - og håber inderligt på at det kan hjælpe.

Og så hygger jeg om min julekage - pakkede den lige ud for at administrere den ugentlige cognac. Den - kagen altså - ser vildt lækker ud - og vejer et ton..


Du kan godt stadig nå at lave en julekage i næste weekend - men så er det også ved at være sidste udkald hvis den skal være klar til jul.

Rigtig god sidste søndag før advent!

2 kommentarer:

  1. jamen jeg er såmænd bare herinde for at finde opskriften ... bager den i morgen :)
    Glæder mig enormt - og mht vejret - det har også bare været så varmt her i Ottawa, men er lige kommet ind fra en dejlig gåtur med Casper, hvor jeg fortrød, at jeg ikke havde hue på, for det var bidende koldt - så der er håb :)

    SvarSlet
  2. Hvordan blev den så - kagen? fandt du det hele?

    SvarSlet

Sig noget - så bliver jeg så glad!