tirsdag den 8. november 2011

Jule værtindegave

I grunden kan man give sådan en lille gave til mange forskellige, som lige fortjener at blive forkælet lidt. Især til dem som ikke drikker Chai te!

En veninde, en klasselærer, naboen eller din datter!


Man laver et kræmmerhus af plastik, og taper den GODT sammen!! Putter kakaopulver i. Så drysser man smarties eller M&Ms (bare IKKE dem med noget indeni!!) og så slutter man af med skumfiduser - binder en solid knude på, og så har du en sød lille gave!

5 kommentarer:

 1. Hvor er du bare en skrapsak ... god god ide! I øvrigt vil jeg lige dele med dig (og alle dine søde læsere!) at i vores skole bliver alting sendt ud på email, så jeg har alle klassekammeraternes emails - jeg sendte så et forslag ud om, at i stedet for at alle kommer med en julegave til læreren den allersidste skoledag, så lavede vi en kalender/hemmelig nisse leg i stedet for. Så læreren vidste ikke, hvem der havde givet hvad (hvilket hjælper dem der ikke har råd til at købe, men hellere vil skrive et sødt brev om, hvor fantastisk læreren er!) og hun blev så glad hver morgen når hun kom i skole og fandt en lille gave der på sit kateter :)
  Nå, men det var da et lille sidespring - og bare en ide som jeg fik lyst til at dele da jeg så din lækre gaveide!
  Juleknus og knas fra mig til dig!

  SvarSlet
 2. - det forklarede jeg ikke helt fantastisk ... men legen startede i slutningen af november - så alle elever fik en dag til at give en kalendergave ... håber det giver mening :)

  SvarSlet
 3. Uhm :) Sådan en slags værtindegave kunne jeg godt lige hapse! Måske jeg skulle holde noget så jeg kunne blive juleværtinde!? :)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 5. Birgitte@ Jo jeg fik godt konceptet - det lyder som en super god ide!! :-)

  Benedicte@ Ja den er sød ikk'?

  SvarSlet

Sig noget - så bliver jeg så glad!