søndag den 4. november 2012

Billedbog!

Personlige gaver kan være sin sag at finde på år efter år. Det må jo gerne være brugbart også.

Der er en del muligheder, men jeg kan allerbedst lide mine fotobøger.

For en forholdsvis lille sum, kan man lave en fantastisk julegave som vil blive husket og taget frem igen og igen. Og der er ikke grænser for bedsteforældres ekstase hvis man begaver dem med billeder af deres børnebørn!

Ikke et øje tørt.

Jeg tog alle de bedste billeder fra julen sidste år, satte dem ind i et foto-bog-kreations-program - som kan downloades gratis og nemt fra mange forskellige sider - jeg skrev lidt tekst og vupti, havde jeg en bog om sidste års jul.Det kan også være en mandelgaveide, det kræver naturligvis at man holdt jul med de samme mennesker året før.

3 kommentarer:

 1. Jeg regner med at lave en fotobog over hendes fødselsdag til min svigermor - men kan ikke rigtig gennemskue hvilke firmaer der er fornuftige at bruge - har du et bud på nogen du vil anbefale, lyder til at du har prøvet mere end en gang?

  SvarSlet
  Svar
  1. Via TDC kunne jeg få rimelige priser - god kvalitet og hurtig levering - hos et firma der hedder Cewe.

   Da jeg lavede ovennævnte i Frankrig, var det samme firma men "via-firmaet" var naturligvis ikke TDC men en fransk bogklub.
   Så lur mig om der kun er det ene firma i Europa? Jeg har set at Netto også laver fotoopgaver - men jeg har ikke prøvet det.

   Slet

Sig noget - så bliver jeg så glad!