Eller midtvejs er måske så meget sagt, den er jo snart ved at være klar.
Den skal have sin cognac hver uge - men den må ikke have fået noget at drikke i de sidste to dage før den skal i festtøjet!
Så det er nok på tide at begynde at købe følgende:
God marcipan - der skal være nok til at det kan dække kagen i et tyndt lag. Hele vejen rundt - også på siderne.
Flormelis - du skal bruge 400 gr.
2 æggehvider - hvis du kan få pasteuriserede er det nok bedst, men bor du i et land som ikke har salmonellaforskrækkelse må du nøjes med de almindelige..
Orangemarmelade - eller anden gul marmelade/gele
Små pynteting, bånd, nisser og lignende!
Disse ting skal nemlig bruges til at få kagen til at se fin ud!
Sikke en fin blog du har her :)
SvarSletDet lyder rigtig spændende med julekagen! Jeg vil vildt gerne se et billede af den!
God weekend! :)
Hej Jenny,
SvarSletTak skal du have! Der er et par billeder af julekagen i ikke færdig tilstand her på bloggen - resten kommer jo i den kommende uge!
Mmm, tak for opskriften :)
SvarSletSelv tak Sofie!!
SvarSletFik du prøvet den?
Hvordan pokker kan det være, at dit gamle blogindlæg fra fredag den 16. december 2011 dukker op i min feedreader i november 2012? Jeg skulle lige læse et par ekstra gange for at forstå sammenhængen.
SvarSletMåske fordi jeg rettede i teksten?
Slet