tirsdag den 25. oktober 2011

Julekort

Julekort har fanden skabt..

Altså bare ikke dem jeg selv laver - for de er jo bare super fantastiske, simpelthen - intet mindre - og nemme at lave hvis man har et minimum af fantasi! Rent bortset fra at det er ret sjovt at lave dem.


Jeg laver dem over et stykke tid - 3 uger for eksempel - og så bruger jeg 10 dage til at skrive dem. Og nej jeg skriver ikke 300 - i år har jeg foreløbigt 26 kort der skal afsted.

Men jeg har ikke tid - eller lyst - til at sætte mig og skrive alle 26 på en gang. Så jeg tager 4-5 ad gangen.

Så bliver det heller ikke så uoverskueligt.

Men for at finde ud af hvem der skal have - for ikke at glemme nogen - så  finder jeg min æske med julekort frem.

Jeg gemmer nemlig sidste års julekort i en lille kasse, dels fordi jeg synes det er synd at smide dem ud lige efter jul, dels for at huske om der er nogle nye der skal have julekort i år.

Så kigger jeg på hver enkelt julekort, og skriver afsenderen ned, så jeg ved at de skal have et kort. Så kan der være nogle nye på listen - eller nogle som ikke nåede det sidste år.

Når jeg har noteret alle afsendere, smider jeg de gamle julekort ud - uden fortrydelse! Smart!!

Det smarteste er at finde alle adresser frem og skrive sammen med listen over de som er så heldige at modtage et julekort. Og putte det hele ind i julebogen under "Diverse"

Det er jo hurtigt gjort i et excelark - som man kan gemme til året efter. Efterhånden bruger man jo kun snail mail adresser til jule og fødselsdagskort.

Men jeg elsker simpelthen at få julekort. Jeg har dem hængende i klemmer på en snor. Og så meget som jeg holder af at få julekort - især de uventede - så manglede det bare at jeg også sender ud.

2 kommentarer:

  1. Dejligt at der stadig er nogle, der sender julekort med posten :-)

    SvarSlet
  2. Det er så hyggeligt at få! Og sende!! ;-) så det bliver jeg nok ved med

    SvarSlet

Sig noget - så bliver jeg så glad!